© 2024 Atyp Furniture

Před třemi lety jsme čelili jedné z nejtěžších zkoušek, které podnikání může postihnout.

Ničivé tornádo 24. 6. 2021 srovnalo naši rodinnou firmu se zemí a zdálo se, že vše, na čem jsme pracovali a co jsme vybudovali, je nenávratně ztraceno. Společná myšlenka našich synů Adama a Filipa nevzdávat se, nás držela nad vodou. Jejich odvaha, síla a víra nás hnala vpřed. Začali jsme věřit v oživení rodinné firmy, která má svou nezapomenutelnou historii…

S naším novým výrobním ředitelem Filipem přišla naděje a společné podnikání dostalo opět smysl. Jeho podnět k zavádění moderních technologií dával společnému záměru nový směr. Nové vize se začaly rodit a vše opět dostávalo ten správný náboj.

Jsou to dva roky od doby, kdy jsme u dveří nové haly opět přivítali naše dlouholeté kolegy, kamarády… Mariána, Richarda, Pavla, Romana, kteří jsou nejcennější součástí našeho kolektivu už více než dvacet let. Věřili v nás, podporovali nás a nechtěli nás opustit. Jejich oddanost nám dodávala sílu a motivaci k této neočekávané výzvě. K nim se připojil i náš staronový kolega Róbert, programátor CNC strojů, který byl hnacím motorem k nakopnutí našich, nových technologických možností. Nová hala se tak stala domovem pro náš jedinečný tým i naše moderní stroje a zařízení.

A začali jsme opět tvořit…

A dnes? Dnes slavíme spuštění našeho nového webu. Je to pro nás symbol nového začátku, nových příležitostí a nekonečného odhodlání. Přicházíme s novým webem plní naděje a optimismu, s důvěrou v naše výrobky a v naši budoucnost. Děkujeme všem, kteří jste nás podporovali od samého začátku. Vaše důvěra v nás je pro nás neocenitelná. S vámi, našimi skvělými zákazníky, a naším profesionálním týmem jsme připraveni dosáhnout ještě větších úspěchů. Sledujte nás na našem novém webu a dejte nám vědět, co si myslíte. Jsme připraveni na další výzvy a těšíme se na to, co nám budoucnost přinese.