© 2024 Atyp Furniture

Byt v panelovém domě v Hodoníně byl vybaven nábytkem na míru.

Rádi bychom se s vámi podělili o jednu z našich posledních realizací – byt v panelovém domě v Hodoníně, který jsme vybavili nábytkem na míru.

Kuchyně a jídelní kout

Kuchyň je navržena v moderním stylu s důrazem na funkčnost a estetiku. Vynikají zde čisté linie a vestavné spotřebiče, které jsou elegantně začleněny do celkového designu. Kuchyňská linka je kombinací světle zeleného lamina Unilin U645 BST s bílým leskem Rehau 5000B, což jí dodává svěží a čistý vzhled. Pracovní deska a zástěna jsou provedeny v dřevěném dekoru Hickory Egger H3730 ST10, který dodává prostoru příjemný a přirozený tón. Vestavná pračka a sušička značky LG jsou umístěny vedle trouby, což šetří místo a poskytuje jednotný vzhled. Byl kladen velký důraz na úložný prostor, což umožňuje udržovat kuchyni organizovanou a praktickou.

Ložnice

Ložnice je zařízena s důrazem na jednoduchost a pohodlí. Oranžová barva lamina Kronospan K514 SU dodává místnosti teplý tón a vytváří útulný prostor pro odpočinek. Vestavné skříně jsou vyrobeny z lamina Kronospan 7045 SU a poskytují dostatek úložného prostoru, zároveň udržují místnost čistou a uspořádanou. Pracovní stůl u okna je ideálním místem pro domácí kancelář s dostatkem přirozeného světla.

Obývací pokoj

Obývací pokoj je navržen s ohledem na moderní styl a praktické využití prostoru. Nábytková stěna kombinuje světle šedou MDFL Kronospan 112 UM a dubovou dýhu lakovanou čirým lakem, což dodává místnosti elegantní a útulný vzhled. Spodní skříňky jsou lakovány na barvu RAL 7043 a spolu s šedými prvky a dřevěnými akcenty vytváří harmonický a moderní design.

Koupelna

Koupelna je zařízena v minimalistickém stylu s důrazem na čisté linie a praktičnost. Na obložení stěn byly využity panely ROCKO od firmy Kronospan o tloušťce 4 mm, což umožnilo nalepení panelů na původní keramické obklady bez nutnosti jejich složitého odstraňování. Vše je v koupelně laděno do odstínů šedé, konkrétně v dekoru Kronospan 197 SU. Praktické úložné prostory a kvalitní vybavení zajišťují komfortní užívání.

Tento projekt v Hodoníně je dalším příkladem naší schopnosti přizpůsobit se specifickým požadavkům a potřebám našich klientů. Každý kousek nábytku je pečlivě navržen a vyroben na míru, aby co nejlépe vyhovoval danému prostoru a životnímu stylu jeho obyvatel. Doufáme, že vám tato realizace poskytne inspiraci pro vaše vlastní bydlení.

Další články