© 2024 Atyp Furniture

Dokončili jsme stylový interiér nové kavárny Kafe 506 ve Strážnici

V naší poslední realizaci jsme se zaměřili na design a výrobu specifických prvků interiéru pro kavárnu ve Strážnici. Tento projekt byl zajímavý nejen svým zadáním, ale také náročností na detail a kvalitu provedení.

Charakter interiéru

Jak můžete vidět na přiložených fotografiích, kavárna působí velmi útulně a moderně. V celém interiéru dominují přírodní materiály, zejména dřevo, které bylo použito na většinu nábytku a obkladů.

Bar a obklady stěn

Bar a obklady stěn byly realizovány z jádrového jasanu, který do prostoru přináší teplo a přírodní krásu. Obklady jsou zhotoveny z dýhovaného jasanu, který dodává prostoru elegantní a jednotný vzhled. Bar je kombinací dýhy a jasanové spárovky sloužící jako pracovní deska a zajišťující vysokou odolnost a estetickou kvalitu.

Náročnost realizace

Při realizaci tohoto projektu jsme se museli vypořádat s několika výzvami. Naše představy o materiálu a vzhledu prostoru se zpočátku rozcházely s představami investora. Nicméně, podařilo se nám najít společnou řeč a výsledný interiér jsme přizpůsobili požadavkům zákazníka. Bylo pro nás důležité, aby byl klient na 100 % spokojen, což se nám nakonec podařilo.

Jednou z největších výzev byla montáž nábytku a obkladů s ohledem na zachování linií stropu, který je tvořen elegantními oblouky (klenbami). Tyto oblouky dodávají prostoru jedinečný charakter, ale zároveň znamenaly, že musíme být při instalaci velmi precizní. Udržení čistých linií a správného uchycení nábytku tak, aby korespondoval s klenbami stropu, vyžadovalo pečlivou práci a zkušenosti našich řemeslníků.

Závěr

Realizace interiéru kavárny ve Strážnici byla náročná, ale velmi uspokojivá. Výsledkem je harmonický prostor, který kombinuje moderní design s útulnou atmosférou.

Děkujeme investorovi za důvěru, kterou do nás vložil.

Další články